Solutii IT personalizate si integrari de sisteme software.

MONITORIZARE PE WEB

Aplicatia web Logistix Drive permite:

 • vizualizarea in timp real a pozitiei, vitezei si directiei de deplasare a orcarui autovehicul al flotei;
 • generarea de rapoarte zilnice, lunare sau la sfarsitul unei calatorii (tip foaie de parcurs);
 • identificarea soferilor pentru fiecare cursa in parte;
 • vizualizarea traseului parcurs al vehicolului pe o harta detaliata la nivel de strada cat si pe o poza din satelit de inalta rezolutie;
 • generarea de raport kilometri facuti in interes personal;
 • generarea raportului de consum combustibil estimat;
 • generarea graficului de viteza si al itinerarului;
 • alarmare la intrarea/iesirea in/dintr-o anumita zona definita;
 • posibilitate de imobilizare a masinii printr-o simpla comanda de pe Internet sau de pe SMS (optional);
 • monitorizarea temperaturii din remorca;
 • monitorizarea starii contactului magnetic la usi (inchis/deschis);
 • posibilitate de comunicare prin SMS cu soferul direct din aplicatie;
 • acces la aplicatie si rapoarte de la orice calculator conectat la Intenet.

PREZENTARE ECHIPAMENTE

Monitorizare Flote
 • echipamentul GPS/GSM;
 • SIM card Vodafone cu transfer de date GPRS inclus;
 • licenta de utilizare a software-ului;
 • dreptul de utilizare a licentei hartilor digitale;
 • antene GPS si GSM;
 • manual si instructiuni de montaj;
 • asistenta tehnica gratuita prin call center;
 • upgrade-uri si update-uri ale aplicatiei, GRATUITE;
 • instruirea personalului responsabil cu utilizarea aplicatiei;
 • orice alt accesoriu pentru care a optat clientul : adaptor CAN pentru citirea consumului real, senzori de blocare/ deblocare motor, iButton, senzor temperatura, martor accesoriu utilitare.

DEMO PRODUS

PREZENTARE VIDEO

Aplicatia Logistix Drive este cea mai noua aplicatie din domeniul monitorizarii flotei auto de pe piata de domeniu, fiind zilnic dezvoltata de o echipa profesionista de programatori pentru a raspunde la orice nevoie legata de gestionarea flotelor auto ale companiilor.

Ofera date in timp real, rapoarte explicite atat cu nr de km cat si cu orele de functionare, alerte in timp real (depasire de viteza, expirare RCA, ore stationare, ore lucrate in interes personal, etc) pe email sau telefon, consum real sau normat, respectiv alimentari, puncte de interes, traseu in timp real, distanta optima intre doua sau mai multe puncte si aplicatie online, prietenoasa si foarte flexibila in utilizare si configurare.

 

SERVICII

MONITORIZARE WEB
Ca si client al companiei noastre, veti primi un user si o parola cu care va veti conecta la aplicatia noastra software unde veti avea acces la toate datele cu privire la flota dvs auto: locatie exacta, data si ora, consumul in timp real, veti putea crea rapoarte pe care le puteti configura ulterior dupa nevoie, alerte pentru depasiri de viteza, expirare RCA, ITP sau puncte de interes si veti avea acces permanent la istoricul bazei de date stocate pe server-ul nostru cu informatii despre propria flota.
INSTALARE, CONFIGURARE ECHIPAMENT GPS
Instalarea echipamentelor pentru monitorizare GPS se poate face intr-unul dintre cele 30 de puncte de montaj din intreaga tara: Arad, Bacau, Braila, Brasov, Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Deva, Galati, Iasi, Odorheiu Secuiesc, Oradea, Piatra Neamt, Pitesti, Ploiesti, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Targu Mures, Timisoara, Zimnicea, etc. In cazuri speciale, echipele de montaj se pot deplasa la sediul clientilor pentru montajul sistemelor.
INTRETINERE SI SUPORT
Aplicatiile software sunt disponibile ca un serviciu accesibil pe web. Am pus la punct un cluster de 7 de servere cu 4 baze de date redundante si 2 conexiuni broad-band la Internet pentru asigurarea unei disponibilitati ridicate a serviciului nostru de monitorizare on-line a parcurilor auto.Serverele sunt intretinute 24/24, 7/7 de personal calificat. Prestatia intregii echipe de intretinere si suport se inscrie in termenii unui SLA (Service Level Agreement) prin care firma noastra se angajeaza fata de clienti sa presteze un serviciu de calitate.
INSTALAREA SERVERELOR LA SEDIUL CLIENTULUI
(OPTIONAL) Gestionam serverele cu raspundere si pricepere. Suntem recunoscuti pentru asta insa avem si clienti care doresc ca aplicatiile sa ruleze pe propriile servere. Nu excludem aceasta varianta de colaborare (care aduce insa costuri suplimentare pentru client) insa dorim sa ne angajam la un serviciu complet pentru care sa garantam calitatea. Beneficiile pentru client sunt mari, iar costurile neglijabile. Mentionam ca aceasta etapa este optionala.
TRAINING
Facem lucrurile temeinic si pe indelete. Nu neglijam instruirea clientului pentru utilizarea sistemului nostru. Avem cultura cuvantului scris, astfel incat tot know-how-ul nostru este documentat in manuale de instalare, manuale de utilizare, ghid rapid de service, etc. Pe site, pentru clientii inregistrati, avem disponibila si o sectiune de FAQ cu ghid rapid si raspunsuri punctuale la cele mai frecvente intrebari legate de functionarea sistemului nostru.
GARANTIE, POST GARANTIE
Garantia este negociata in fiecare contract pe care il incheiem. Tot in contracte ne angajam sa oferim servicii post-garantie pe o perioada de minim 5 ani, contra cost. In perioada de garantie, timpul nostru de reactie este minim deoarece avem tot timpul echipamente pe stoc. Politica noastra este: inlocuim, nu reparam. Astfel, clientul are o garantie in plus ca este tratat cu maxim de interes.

ECALL

eCall este un sistem automat de apeluri de urgenta, utilizat în cazul accidentelor rutiere prin intermediul numarului european unic pentru situatii de urgenta – 112. În cazul unui accident grav, autoturismele echipate cu eCall din orice tara europeana apeleaza automat 112 pentru a contacta cel mai apropiat centru de interventie. Prin intermediul apelului sunt furnizate informatii de baza despre accident, inclusiv zona exacta a acestuia, chiar daca niciun pasager nu este capabil sa comunice.

Disponibilitatea informatiilor referitoare la locatie reduce timpul necesar interventiei serviciilor de salvare cu 50% în zonele rurale si cu 40% în cele urbane.

Conform estimarilor, ar fi astfel salvate anual în Europa pana la 2.500 de vieti. În plus, eCall va reduce numarul blocajelor rutiere si accidentelor secundare. Setul de date standardizate ce trebuie trimise dispeceratelor 112 (telegrama standardizata MSD – Minimum Set of Data) este deja implementata de producatorul Cinterion in modulele telematice destinate monitorizarii flotelor auto.

Preocuparea firmei noastre pentru siguranta vehiculelor in trafic si parteneriatele importante pe care le-am semnat in decursul anilor sunt de natura sa dea garantia clientilor nostri ca sistemul Logistix Drive este una dintre cele mai performante si mai de viitor solutii pentru monitorizarea si dispecerizarea traficului parcurilor auto.